Szürke Toplista

Lista · Regisztráció · Felhasználói vezérlőpult · Szabályzat

1. A Szürke Toplista nem vállal felelősséget a listán szereplő oldalak tartalmáért!

2. Szigorúan tilos erotikus tartalmú, vagy pornográf oldalak, fajgyűlölő, uszító és kihívóan közösségellenes magatartást tanúsító anyagokat tartalmazó oldalak, valamint minden olyan weblap regisztrálása, melyeken a büntető törvénykönyvben megjelölt bűncselekményekre történő felhívás, illetve ilyen bűncselekményekre történő előkészület található.

3. A banner mérete maximum 468*60 px lehet.

4. A regisztráció után kapott kódot, melyet e-mailben kap meg, módosítás nélkül, jól látható helyre kell beillesztenie. (ELLENŐRIZZÜK!)
A toplista annak az oldalnak a látogatottságát fogja mérni, melyre a kódot elhelyezte, ezért érdemes azt a főoldalba illeszteni.
Amennyiben a Szürke Toplista kódját egy héten belül (7 nap) nem helyezi el oldalán, abban az esetben törlésre kerül lapja Toplistánkból.

5. A felhasználók elfogadják, hogy adataikat és az általuk regisztrált weboldalak adatait a Szürke Toplista munkatársai külön figyelmeztetés nélkül módosíthatják, illetve törölhetik.

6. A Szürke Toplista kijelenti, hogy a felhasználók és weboldalaik regisztrációkor megadott adatait harmadik személynek nem adja tovább és reklámtevékenység végzésére azokat nem használja fel.

Mire jó a Toplista?

- lehetőséget nyújt arra, hogy a felhasználók anyagi és időbeni ráfordítás nélkül mérjék oldalaik látogatottságát, valamint versenyezzenek más oldalakkal

- kívülálló félként auditálja, hogy a rendszerbe belépett oldalak mennyire népszerűek

- a kategorizált toplista oldalakon át segít az internetezőknek megtalálni az őket érdeklő weboldalakat